Din iulie se reiau cele 6 frecvențe săptămânale TAROM. Maramureșenii, care optează pentru un drum mai scurt spre litoralul românesc, pot alege și această variantă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Și pentru luna iunie rămâne o singură zi din săptămână în care sunt efectuate zboruri București-Baia Mare respectiv, Baia Mare-București. Este vorba de ziua de vineri, când decolarea aeronavei TAROM este programată pentru ora 14.20, dinspre Aeroportul ”Henri Coandă” spre Aeroportul Internațional ”Maramureș”. În aceeași zi, avionul se întoarce în Capitală având decolarea de pe Aeroportul din Tăuții Măgherăuș la ora 16.10.

O veste bună comunicată de conducerea Aeroportului Internațional ”Maramureș” este aceea că primul charter pentru Antalya va fi sâmbătă 20 iunie, iar cel pentru Egipt miercuri 1 iulie 2020.

O altă veste bună pentru maramureșeni este aceea că cele 6 frecvențe săptămânale ale companiei TAROM se reiau din luna iulie, spre Capitală. Să nu uităm că cei care doresc să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc pot alege și varianta unui zbor dus-întors Baia Mare-București și ulterior să ajungă la Marea Neagră cu trenul, astfel timpul de deplasare fiind redus considerabil.

În acest context, în luna iulie, avionul va decola de pe Otopeni la ora 21.40 și va ateriza la cel din Tăuții Măgherăuș la ora 23.00. Următoarea zi, decolarea va fi la ora 05.40 și va ajunge în Capitală la ora 07.00. Vineri este programată o cursă pentru prânz, în plus, care va pleca de pe Aeroportul ”Henri Coandă” la ora 14.20 și va ajunge în Maramureș la ora 15.45. Tot vineri, aceeași aeronavă, la ora 16.10, va decola de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș” și va ajunge în București la ora 17.30. Cursele TAROM vor fi operaționale în zilele de duminică, luni, marți, miercuri, joi și vineri.

Tarifele practicate de TAROM încep de la 69 Euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul companiei. În prețul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală, în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2