Din judet: 11 barbati depistati in flagrant in timp ce conduceau in stare de ebrietate sau fara a detine permise de conducere

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
DrunkDrive

In urma activitatilor desfasurate in trafic, de vineri pana duminica, politistii au constatat 11 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. 11 barbati, cu varste intre 22 si 56 de ani, sunt cercetati penal dupa ce au fost depistati conducand sub influenta bauturilor alcoolice (8 situatii) sau fara a detine permise de conducere (3 situatii).

Recordul din acest week-end apartine unui tanar de 22 de ani, domiciliat in comuna Arinis. Acesta a fost depistat de politisti duminica, pe DJ 108/A Farcasa. Concentratia indicata de aparatul etilotest a fost de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ceilalti barbati pe numele carora au fost intocmite dosare penale au fost depistati pe raza municipiilor Baia Mare si Sighetu Marmatiei, a oraselor Baia Sprie si Targu Lapus si a localitatilor Hideaga, Vadu Izei si Nanesti.

“Politistii atrag atentia ca ALCOOLUL NU ESTE PRIETEN CU VOLANUL! Nu urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice, intrucat va puneti in pericol pe dumneavoastra, dar si pe ceilalti participanti la trafic. Luati in calcul faptul ca o masina distrusa, spitalizarea sau o inmormantare, costa cu siguranta mai mult decat un taxi”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2