Din lumea hoților băimăreni: A furat țigări dintr-un magazin, după care o altă persoană i le-a sustras

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Polițiștii au reținut un băimărean de 23 de ani, care este cercetat pentru tâlhărie calificată. În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de rucsacul în care victima avea ţigări… proaspăt furate.

În fapt, la data de 14 noiembrie, orele 03:15, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că din interiorul unui magazin alimentar din Piața Revoluției au fost sustrase bunuri.

La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică care în urma verificărilor efectuate, împreună cu agenții de pază, au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei: un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a spart cu un bolovan geamul de la ușa de la intrarea în magazin, a intrat în interior, de unde a sustras aproximativ 80 de pachete de țigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 2.500 lei, transmite IPJ.

Doar că, în momentul în care a vrut să părăsească magazinul, a fost interceptat de către un alt tânăr care i-a luat ghiozdanul în care avea pachetele de țigarete sustrase. Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv.

Ieri i s-a alăturat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi cel care i-a dejucat planurile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *