Din nou: Accident rutier în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminică, ora 21.34, în Baia Mare, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs strada Petofi Șandor din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma accidentului a rezultat doar pagube materiale.

La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați de 24 respectiv 34 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 34 de ani și de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 24 de ani, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, informează IPJ.

Totodată, polițiștii au mai constatat faptul că șoferul de 24 de ani a condus autoturismul unui bărbat care se afla pasager pe scaunul din dreapta față în momentul producerii accidentului și i-a încredințat autoturismul șoferului pentru a-l conduce pe drumurile publice deși cunoștea faptul că a consumat băuturi alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și încredințarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află sub influența alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2