Din nou amenzi pentru nereguli rutiere în județ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru ca situaţiile tragice să fie evitate, pentru ca cei care nu respectă regulile şi contribuie la provocarea unor astfel de evenimente să fie depistaţi la timp, poliţiştii au organizat joi acţiuni punctuale în mai multe zone ale judeţului, transmite IPJ Maramureș.

OCNA ŞUGATAG – poliţiştii au organizat o acţiune împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român Maramureş. Au fost verificate 35 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute şapte certificate de înmatriculare.

TÂRGU LĂPUŞ – poliţiştii au fost prezenţi pe drumurile publice de pe raza de competenţă pentru a se asigura că şoferii nu pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic. În urma verificării a 27 de autovehicule au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale.

SEINI – poliţiştii au depistat un tânăr de 26 de ani cu o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat care conducea un autoturism şi au aplicat patru sancţiuni contravenţionale pentru diferite abateri de la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

CAVNIC – poliţiştii au oprit pentru verificări 38 de autovehicule şi pentru neregulile constatate au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2