Din nou în Maramureș: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1

În week-end au fost întocmite șapte dosare penale pe numele unor conducători auto maramureșeni identificați în toate colțurile județului Maramureș.

Un tânăr de 22 de ani din Călinești a fost depistat de polițiștii din Baia Sprie în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Unui alt conducător auto i-au fost fost efectuate semnale regulamentare de oprire de către polițiștii din Dragomirești însă nu a oprit. Acesta a fugit pe un câmp după ce și-a abandonat autoturismul. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că la volan s-a aflat un tânăr de 20 de ani din Strâmtura care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunilor prevăzute de art. 335 din Codul Penal.

Două dosare penale au fost întocmite de polițiștii Secției 6 Sarasău și Secția 1 Groși pentru comiterea infacțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Doi maramureșeni de 33 și 58 de ani din Groșii Țibleșului și Săcălășeni, au condus autoturisme având concentrații de 0,43 și 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestora le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alți doi bărbați de 43 și 25 de ani din Sarasău și Cernești, au fost identificați în trafic de polițiștii Secției 6 Sarasău și Biroul Rutier Baia Mare, în timp ce au condus autovehicule neînmatriculate.

Ultimul dosar penal a fost întocmit de polițiștii Secției 7 Suciu de Sus pe numele unui bărbat de 62 de ani din Berința, care a condus un autovehicul în timp ce nu deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole