DIN NOU ÎN SIGHET – Droguri găsite în mașinile unor tineri din Maramureș

Din nou droguri depistate în municipiul Sighetu Marmației. Noaptea trecută polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat, într-un autoturism oprit în trafic, pe o stradă din Sighetu Marmației, un tânăr în vârstă de 20 de ani care deținea un pliculeț cu substanță susceptibilă a fi interzisă.
„Azi dimineață, în jurul orei 01.10, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit pentru control pe o stradă din Sighetu Marmației un autoturism înmatriculat în România, condus de către un cetățean român, în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.
În autoturism, se mai afla în calitate de pasager, un tânăr de 20 de ani, tot din județul Maramureș, care prezenta un comportament suspect. În urma verificărilor specifice efectuate asupra tinerilor și a autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit un pliculeț de tip zip-lock, aflat asupra pasagerului, ce conținea o substanță albă cristalină, de aproximativ 5 grame, posibil MDMA. Drept urmare, pliculețul cu praf alb susceptibil a fi substanță interzisă, a fost ridicat în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, precizează ITPF Sighetu Marmației.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, precum și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Substanța a fost ambalată, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu