Din picnic a ajuns eveniment. Durusa Summer Hills – editia a VIII-a. Consiliul Judetean sprijina evenimentul

Gandit initial ca un picnic intre prieteni, Durusa Summer Hills a devenit, in scurt timp, unul dintre evenimentele cele mai indragite de sfarsit de vara de pe scena festivalurilor open air underground din tara. In cele sapte editii desfasurate pana in prezent, festivalul a gazduit peste 2000 de artisti, DJ si si performeri, precum si peste 8.000 de participanti din tara si din strainatate.

Asociatia Road Runner Society, organizatoarea evenimentului, a solicitat un sprijin financiar din partea Consiliului Judetean Maramures, in vederea organizarii celei de-a VIII-a editii a festivalului ”Durusa Summer Hills”, care va avea loc in perioada 18 – 20 august 2017, in satul Durusa din comuna Valea Chioarului.

Andrei Alexandru Pop, presedintele Asociatiei a precizat, in cererea transmisa in atentia Consiliului Judetean, ca se preconizeaza participarea a a 1000 – 1.500 de persoane din tara si din strainatate. Consilierii judeteni au aprobat, astfel, alocarea sumei de 15.000 de lei din rezerva bugetara, in vederea finantarii partiale a acestui eveniment care se adreseaza, cu precadere, tinerilor.

Gabriel Zetea, seful administratiei judetene a declarat ca acest festival este unul dintre evenimentele care fac cunoscut numele Maramuresului peste hotare.

”Am participat la cateva editii ale Festivalului Durusa Summer Hills si am ramas impresionat atat de modul de organizare al evenimentului, cat si de propaganda deosebita care se face judetului si care aduce numerosi invitati dinafara granitelor tarii.

Turistii care aleg sa petreaca in Maramures cateva zile de relaxare se pot bucura de tot ce are judetul nostru mai frumos: natura si peisaje extraordinare. Ma bucur ca, alaturi de consilierii judeteni, i-am sprijinit si in acest an pe organizatorii festivalului. Totodata, pot sa ii asigur ca, si pe viitor, Consiliul Judetean va ramane acelasi partener deschis si corect al tuturor proiectelor care promoveaza judetul nostru”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mitrache

    Nu ne mai mira nimic,Consiliul Judetean din orice picnic a ajuns sa faca un eveniment.Pacat doar ca evenimente gen: Aeroport,Parcuri Industriale,revigorarea turismului total inexistent,drumuri bune,agricultura,nu exista deloc in vocabularul lor.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1