Din seria „Pe ei, cine-i amendeaza?”: „-De cand are dreptul Politia Locala sa ma filmeze?” // Un raspuns pertinent din partea primarului de Baia Mare…

Reclame home 1
Reclame home 1

In urma articolului publicat ieri, 22 august, de ZiarMM.ro, „Pe ei, cine-i amendeaza?” un baimarean a postat, pe un grup public de pe Facebook, (la materialul nostru), un comentariu si o fotografie care intaresc cele relatate in ziua precedenta.

Claudiu D., sofer: „Mie mi-au dat amenda ca blochez trotuarul, ei faceau la fel… Iar domnul Marius C. semianalfabet, opreste o masina cu 2 batrani pe post de martori pe care ii plimba prin oras doar ca sa nu-i dau in judecata, pe langa asta vorbeste ca si cum ai fi facut nu stiu ce fapta grava si la final imi spune ca daca nu vorbeam la telefon(pe trotuar) imi dadea o amenda mai mica si mai imi spune ca sunt si filmat. De cand are dreptul politia locala sa ma filmeze? Intreb pentru mai multi prieteni…”, a scris barbatul, pe grupul Facebook Maramures-Posteaza ce vrei DESCHIS!

Chiar asa, de cand lucratorii Politiei Locale ameninta baimarenii ca sunt filmati?

Asteptam un raspuns oficial din partea autoritatilor abilitate sa rezolve aceste probleme deranjante pentru cetateni.

Totodata ii solicitam primarului de Baia Mare sa ne comunice, care sunt masurile luate cu privire la acesti lucratori ai municipalitatii, care incalca legea in mod repetat, parcandu-si autoturismele pe trotuare si, in acelasi timp, sa ne raspunda si la intrebarile: Pe ei, cine-i amendeaza? si Care e temeiul legal in baza caruia sunt filmati baimarenii, de catre politistii locali?

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole