Dinamo da lovitura la rugby: victorie in fata campioanei CSM Stiinta Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

rugby csmDinamo a realizat surpriza etapei a treia a Superligii CEC Bank la rugby. Ros-albii antrenati de Stefan Demci si Cristi Hildan au reusit sa invinga pe teren propriu, vineri, campioana en titre, CSM Stiinta Baia Mare, cu 35-33 (22-19). Este a doua infrangere consecutiva a echipei baimarene, care pierduse si saptamana trecuta, cu RCM Timisoara, pe teren propriu.

Baia Mare a jucat din nou slab pe aparare, a ratat numeroase placaje si a fost condusa aproape tot timpul. Din nou inaintarea a fost dominata de bucuresteni, care au marcat patru eseuri pe inaintare, iar Janties, omul de picior al gazdelor si-a facut datoria. CSM Stiinta a condus pe final cu 33-32, dar Janties a mutat victoria cu trei minute inainte de final, reusind sa transforme o penalitate.
Au marcat: Simeone Kata – 2 eseuri, Holoia Feofaaki – 2 eseuri, Janties – 3 lovituri de pedeapsa si 3 transformari / respectiv Ene 2 eseuri, Apostol, Dinis, Morrell – cate un eseu, Phillips – 3 transformari, Bucur – 1 transformare (Baia Mare).

In cel de-al doilea meci al etapei a treia disputat vineri, Steaua a reusit sa se impuna la Cluj cu 17-13 (14-7). “Militarii” s-au aparat excelent si au punctat cand clujeni au lasat garda jos. Clujul s-a ales dupa acest joc doar cu punctul bonus defensiv. Pana la disputarea ultimului meci al etapei (Timisoara Saracens – CSM Bucuresti, sambata, ora 11.00, Steaua trece pe primul loc al clasamentului, cu 10 puncte. Timisoara este pe 2, cu 8 puncte (2 jocuri), iar pe trei este Dinamo, cu 8p (3j). CSM Stiinta Baia Mare a acumulat 6 puncte dupa 3 jocuri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2