Dincu: Lupta anticoruptie nu se poate duce la bun sfarsit numai printr-un exercitiu de forta; e nevoie de comunicare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vasile-dincu-2Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, marti, ca lupta anticoruptie nu se poate duce la bun sfarsit si cu rezultate bune numai printr-un exercitiu de forta, ci este nevoie de comunicare si argumentare, aratand ca in multe momente discursul politic a mers impotriva luptei pentru integritate, informeaza AGERPRES.

„Cred ca la nivelul societatii noastre fiecare etapa a strategiei trebuie sa aduca si o relegitimare a procesului de lupta anticoruptie, de lupta pentru transparenta si integritate. Cateodata, nu se pare ca totul este de la sine, ca totul este evident si nu trebuie sa aducem noi si noi argumente.

Sa nu uitam ca in cea mai mare masura si in multe momente ale istoriei noastre discursul politic a fost cel care a mers subtil sau direct impotriva luptei pentru integritate si a luptei anticoruptie, ceea ce a creat o anumita cultura a rezistentei fata de lupta anticoruptie”, a afirmat Dincu, la dezbaterea publica privind noua Strategie Nationala Anticoruptie, organizata de Ministerul Justitiei si Cancelaria prim-ministrului.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2