Dinuca Selejan lasa PDL pentru PMP Maramures. Va avea functie de conducere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Organizatia de Femei a Partidului Miscarea Populara Maramures se intareste odata cu venirea fostei presedinta a Organizatiei PDL Baia Mare si secretar executiv in PDL Maramures, Dinuca Salajan, care a semnat joi adeziunea la partid.

Presedintele PMP Maramures, Ciprian Rogojan, a aratat ca atat ea, cat si Mirela Veres, vor avea functii de conducere.

“Deocamdata este simplu membru, dar cu siguranta si ea si Mirela Veres vor avea functii de conducere si vor reprezenta Partidul Miscarea Populara Maramures impreuna cu restul doamnelor din partid la Congresul din aceasta luna, care va fi tinut de organizatia de femei a PMP”, a spus Ciprian Rogojan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. aurora

  Parca e o reclama la Butoiasul cu bere 🙂
  Cat de penibila e aceasta doamna…
  Ce reper poate sa fie ea in societate? Cum sa ocupi a… domeniul public, construind o piata, sau cum sa mananci ca o s…, pana arati ca un butoi de bere?

  Reply
 2. cristi

  Incredibil, se repeta piesa cu scenariu de groaza din ultimii ani. Aceasta femeie care arata ca un d…, e o nulitate. Ati auzit-o vorbind vreodata? Zero, absolut nimic. Cu niste bani din chirii a intrat in politica sa-i tine bilu la Man cand se c… ala dupa cate o bauta de pomina, cateva initiative asa zise civice, niste cadouri de sarbatori la amariti, ea si cu aia Moga. In rest nici la Drusal nu-i buna. Mare castig la PMP. I-am votat la euroalegeri, ziceam ca tanarul senator vrea ceva nou. Dom Cici cu Veresoaia si Salajanca ati sfeclit-o, ati aruncat cu rahatul in ventilator. Mare afacere domn senator. Cum au tradat astea peste tot unde si-au mutat hoiturile vor trada din nou cand nu vor avea ceva de supt. Tineti minte dom senator.

  Reply
 3. the baimarean

  a intrat pana la urma precupeata in posesia terenului pe care il ocupa abuziv?cici da mana cu oricine, fara discernamant ,nu vrea sa supere pe nimeni.el vrea doar sa ramana senator prin look si joc de picioare .prin una din rarele sale luari de cuvant senatorul propunea sa fie eliminate filmele americane de la televizor .probabil senatorul are planuri cu dinuca pentru castingul unor telenovele autohtone .

  Reply
 4. ANA

  Bunicutzaaaaaa….. fosta pdl-ista, fosta pnl-ista, fosta fc-ista,fosta unpr-ista + actuala pmp-ista= TRASEISTA . Rusineeeee ….

  Reply
 5. Mihai

  aurora aiurita tu de ce esti instare ? de aruncat cu rahat ai facut ceva la viata ta ? un nimeni si un nimic

  Reply
 6. The Morosan

  Lasa-ne lasa-ne, Dinuca lasa-ne, lasa-ne !!! Mare branza cu Dinuca – …ea va fi viitorul ministru in relatia cu minoritatile. Cred ca asta i-a promis Cici ” – acest text este un pamflet, dar nu trebuie tratat ca atare !!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *