Directia Copilului Maramures: Comisie de ancheta in urma decesului unui tanar

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In baza Dispozitiei nr 328/2017 a Directorului General al DGASPC Maramures a fost constituita Comisia de Ancheta Interna a carui obiectiv consta in efectuarea de verificari privind dosarul social al tanarului Jako Florian Dacian, beneficiar al masurilor de protectie speciala-plasament la asistent maternal profesionist, de la data instituirii masurii de protectie speciala si pana in momentul producerii tragediei soldate cu decesul acestuia.

Activitatea Comisiei de Ancheta Interna a inceput la data emiterii deciziei de constituire, in continuare fiind parcursi pasii procedurali legali in efectuarea unei asemenea activitati.

“La data de 15 iunie 2017 a fost emis si trimis Presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, Raportul Comisiei de Ancheta, document care contine date si informatii certe, precum si concluziile emise in urma cercetarilor efectuate.

In urma analizei si evaluarii raportului, Presedintele CJMM, Gabriel Zetea a dispus extinderea anchetei interne, obtinerea si furnizarea de date suplimentare legate de cazul tanarului in cauza. Concluziile anchetei interne urmeaza sa fie facute publice dupa finalizarea cercetarilor si insusirea lor de catre conducerea DGASPCMM, urmand a fi dispuse si masurile corespunzatoare”, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2