Directorul CNAIR, inspectie pe drumul surpat Baia Mare-Cluj. Cand vor fi finalizate lucrarile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 12 iunie, directorul General al CNAIR SA, Narcis Neaga, a inspectat lucrarile de remediere a problemelor aparute de DN 1C Baia Mare-Cluj (in Pasul Mesteacan) la jumatatea lunii mai in urma alunecarilor de teren provocate de ploile abundente din zona.

In urma discutiilor de astazi, reprezentantii Antreprenorului, FCC Construccioni SA, au estimat ca lucrarile de reparatii vor fi finalizate in cursul lunii august anul curent.

„Reamintim ca la momentul producerii alunecarilor de teren de pe DN 1C, directorul General al CNAIR, s-a deplasat la fata locului pentru a discuta cu antreprenorul despre inceperea rapida a lucrarilor de reparatii.

Precizam ca o comisie a CNAIR Central, condusa de Narcis Neaga, insotit de directorul General Adjunct, Cristian Andrei, directorul Dezvoltare Drumuri Nationale, Poduri si Variante Ocolitoare, Mihai Basulescu, directorul directiei Tehnice, Gheorghe Ispas si directorul DRDP Cluj, Radu Baruta, a inspectat zonele cu probleme si lucrarile aflate in desfasurare pe raza regionalei.

Cu aceasta ocazie, Narcis Neaga a cerut conducerii DRDP Cluj sa supravegheze riguros toate lucrarile si sa fie foarte atenti la respectarea termenelor asumate de constructori, precum si la calitatea lucrarilor executate”, se arata intr-un comunicat al CNAIR.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2