Directorul executiv Cornel Savoiu, omagiat de conducerea Prefecturii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 10 mai, la intalnirea colectivului pentru stabilirea masurilor de impulsionare a colectarii veniturilor la bugetul consolidat al statului a avut loc un moment inedit.

Conducerea Prefecturii Maramures l-a omagiat pe directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Maramures, Cornel Savoiu.

El a fost felicitat si distins cu o placheta pentru intreaga activitate depusa la nivelul judetului, pentru actiunile si manifestarile sportive si de tineret desfasurate in Maramures, conform reprezentantilor Prefecturii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Bubu

    Pe bune? O plachetă pentru marele „moderator” al sportului din Maramures? A desfiintat doua sectii cu mare palmares in Baia Mare , volei feminin si gimnastica feminina ….plus ca este singurul director din Romania care a cerut desfiintarea unui Centru Olimpic(natație).Bazele sportive sunt in paragina si nu a miscat un deget pentru a le moderniza, a fost un fel de ” feudal” in sportul maramuresan.
    Propun chiar denumirea unei baze sportive aflate sub conducerea lui pentru aproape 3 decenii….cu numele sau pretios venit tocmai din adancurile litoralului romanesc
    Sa fie intr-un ceas bun!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole