UPDATE: Directorul Ionut Marta si-a dat demisia de la Minaur. Afla ce a declarat

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

UPDATE: In sedinta de Consiliu Local din 21 februarie, primarul a anuntat ca Ionut Marta si-a incheiat activitatea. Clubul urmeaza sa fie condus de Daniel Kotecz, din postura de interimar, in timp ce Ioachim Fat va prelua coordonarea echipei de baieti.

Directorul CS Minaur Baia Mare, Ionut Marta, si-a dat demisia din functie.

“Da, e adevarat”, a spus Marta, pentru ZiarMM.

Intrebat care sunt motivele demisiei, acesta a adaugat ca “e greu de spus, motivele le cunoaste lumea, cu siguranta nu au legatura cu latura sportiva”.

Ionut Marta a mai precizat ca exista probleme la club, dar ca persoanele care se vor ocupa au capacitatea sa le remedieze.

De asemenea, fostul director le cere celor care urmeaza la conducere sa mentina echipele macar la nivelul la care le-a mentinut el.

“Sunt probleme la club, dar cred ca cei care se vor ocupa au capacitatea sa le remedieze. Eu vreau sa le multumesc celor care mi-au dat sansa sa fiu in varful marelui Minaur si chiar vreau sa le spun sacalilor care urmeaza la conducere ca ii rog frumos sa-mi lase echipele acolo unde le-am promovat eu, data trecuta a trebuit sa iau de la 0, sa le infiintez, acuma am rugamintea sa reuseasca sa le mentina macar la nivelul la care le-am tinut eu. In rest, bafta tuturor, sanatate la sportivi si locuri cat mai sus in clasament”, a mai declarat Marta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. GIGI CRETU

    Mi se pare ca plingeti pentru Ionut Marta.Din nefericire adevarul a iesit la suprafata, destul de tirziu.De multe ori am atras atentia la derapajele lui Marta iar voi nu ati fost de acord,mai mult mi-ati refuzat orice comentariu.Oricit de mult va bateti in piept ca sunteti impartiali si corecti nu tine.Sunteti la fel de falsi ca si marele director Marta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2