Directorul Muzeului de Mineralogie, pe faras. Vine Marinel Kovacs?

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ioan Bob, directorul Muzeului de Mineralogie este tot mai aproape de a fi schimbat din functie. Vehiculat pentru a-l inlocui pe Bob este numele consilierului judetean Marinel Kovacs.

In cadrul sedintei de miercuri, 29 ianuarie, organizata de Consiliul Judetean, Kovacs s-a aratat foarte afectat de disparitia exponatului sustras zilele trecute, comparand piesa respectiva cu Monalisa lui Da Vinci.

Acesta si-a exprimat convingerea ca exponatul disparut de la Muzeu nu va mai fi recuperat.

“Din mine s-a rupt ceva cand am aflat de disparitia acestei piese unicat care i-a fascinat pe cei mai mari specialisti in domeniu”, a spus Kovacs, intr-o maniera de-a dreptul patetica.

Deloc afectat, Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ, l-a pus si pe directorul Ioan Bob pe lista vinovatilor de disparitia calcitului unicat. “De vina este neconcordanta in ceea ce priveste securitatea, managementul si raportul acestuia cu firma de paza privata”, a precizat Zetea.

Presedintele CJ, Zamfir Ciceu, a fost ceva mai rezervat, solicitand o analiza amanuntita situatiei de la muzeu. “Propun ca pana la viitoarea sedinta sa se analizele in profunzime de catre colegii consilieri intreaga situatie, pentru a nu se mai ajunge la amanari pe baza acestui subiect. Consider ca sunt grave erori in ceea ce priveste paza si protectia”, a conchis acesta.

Astfel, prelungirea contractului de management al directorului Bob a fost amanata pana la proxima sedinta. Cu toate ca pozitia sa este incerta in momentul de fata, foarte probabil, potrivit surselor din cadrul CJ, Bob va fi inlocuit.

Aceleasi surse precizeaza ca nici Marinel Kovacs nu ar fi cea mai potrivita alegere, desi numele sau s-a aflat mereu pe lista posibililor directori ai muzeului, inca din 2008.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *