Directorul Rapidu', premiat cu o cupa la Predeal – Afla motivul

Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 19-20 iunie, la Predeal s-a desfasurat Sedinta Consiliului Director al Uniunii Romane a Transportatorilor Publici (URTP), la care au participat pe langa Comitetul Director, directori generali ai transportului local din tara, dar si specialisti IT. Din cadrul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, la intrunire a participat Ion Pop, directorul  general si Dan Tarta, specialist IT.

In prima zi a lucrarilor s-a desfasurat un seminar pe probleme IT specifice transportului public local, iar a doua zi a avut loc Sedinta Consiliului Director.

Prin sentinta civila nr. 1/RZ din 14 februarie 2014, data in dosarul 2988/3/2014, s-a infiintat Federatia Transportatorilor Urbani, Suburbani si Metropolitani de Calatori. La aceasta sedinta a avut loc alegerea conducerii federatiei.

In calitate de membru al conducerii federatiei a fost propus si ales ca membru Ion Pop. Directorii generali ai transportului local din tara au stabilit ca urmatorul Consiliul Director sa se desfasoare la Siveco Bucuresti.

De asemenea, s-a hotarat ca la viitoarele sedinte sa participe atunci cand va avea loc Sedinta Consiliului Director si directori economici, directori cu exploatarea, directori tehnici, consilieri juridici, resurse umane, achizitii si relatii cu publicul, pentru a avea loc un schimb de experienta pe fiecare structura in parte.

Totodata, pentru rezultatele obtinute de S.C. URBIS S.A. Baia Mare in ultimele sase luni, pentru modul de implicare in organizarea Sedintei Consiliului Director din 15 mai, desfasurata in Baia Mare, extinderea colaborarii cu societatile de transport local public din cadrul URTP, cat si a implinirii a 61 de ani de la infiintarea transportului local in Municipiul Baia Mare si marcarii Zilei Transportului Public Urban din Romania, presedintele URTP, ing. Liviu Neag, i-a inmanat directorului general al SC. URBIS S.A. Baia Mare, Ion Pop,  o cupa si o carte “Gheorghe Pop de Basesti – 60 de ani din luptele nationale ale romanilor transilvaneni”.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole