Directorul TAROM, despre lansarea de noi rute: Dorim sa reconectam vestul tarii cu Chisinau si Constanta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Operatorul aerian national TAROM are in plan sa reconecteze vestul Romaniei de Chisinau, dar si de Constanta, iar pe plan extern sunt perspective pentru lansarea zborurilor catre New York si Beijing, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, directorul general al companiei, Wolff Werner – Wilhelm.

„Pe plan intern dorim sa reconectam vestul tarii de Chisinau, dorim sa reconectam si Constanta de vestul tarii pentru ca oamenii sa aiba posibilitatea de a ajunge la mare in conditii normale”, a spus seful TAROM.

Intrebat daca sunt sanse sa se deschida rute catre New York si Beijing, asa cum s-a afirmat in ultimul timp si cum este mentionat in programul de guvernare, Wolff Werner – Wilhelm a raspuns: „Se lucreaza la acestea”.

„Este in perspectiva”, a adaugat el.

Potrivit noului Program de guvernare 2018 – 2020, publicat la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, reinnoirea de urgenta a flotei TAROM prin achizitionarea in leasing a unui numar de 27 de aeronave moderne si deschiderea de noi rute zonale sau unele de lung curier inspre America sau Asia se afla printre masurile menite a repune compania in elita „ambasadorilor Romaniei”.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2