Dirty Shirt canta cu Ansamblul Folcloric Transilvania. Primele concerte in 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dirty shirtCombinatie inedita. Rockul si folclorul isi dau intalnire in cadrul unor concerte unde vor evolua seinenii de la Dirty Shirt si dantausii de la Ansamblul National Transilvania condusi de Iuliana Dancus. DIRTY SHIRT, cea mai cunoscuta trupa de crossover folkcore metal din Romania si din Estul Europei, vine în primavara anului ce urmeaza cu o surpriza speciala pentru fanii din toată tara. Mihai Tivadar, membru Dirty Shirt, a declarant ca trupa maramureseana va sustine in perioada martie – aprilie 2017 un turneu national mai aparte, nerealizat pana acum de o alta trupa metal de pe scena romaneasca, si anume „FolkCore Detour”, in care trupa va concerta in orase precum Bucuresti, Brasov, Timisoara, Baia Mare, Cluj si Iasi.

“„FolkCore Detour” reprezinta un spectacol care reuneste pe aceeasi scena o formatie metal si un ansamblu folcloric intr-o formula completa si unica, o productie fara precedent in intreaga lume, fiind fara indoiala proiectul cel mai ambitios al trupei pana in prezent si o adevarata provocare din punct de vedere artistic, logistic si tehnic, cu o productie ce implica peste 40 de persoane.

In acest sens, Dirty Shirt face un apel la toti fanii din tara pentru a sustine acest demers prin participarea la campania de crowdfunding”, a declarant Mihai Tivadar. Turneul alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania se va concretiza in producerea unui album live, in format CD si DVD.

Știm, este un proiect extrem de ambițios, o adevărată provocare artistică, tehnică și logistică, însă considerăm că potențialul artistic este imens, e ceva ce nu s-a mai făcut și de aceea ne asumăm acest risc. Un asemenea proiect implică costuri de producție foarte mari, de aceea veniturile obținute din intrări sunt insuficiente și facem apel la campania de crowdfunding, precum și dosare de sponsorizări și subvenții care sunt în curs.

“Suntem siguri de un lucru: cu ajutorul vostru, putem face ceva fain, iar daca bugetul obtinut nu va fi suficient pentru formula cu ansamblul, turneul ramane in picioare si vom canta in varianta mai redusa, Dirty Shirt cu taraf”, au spus membrii Dirty Shirt.

Concertele programate in cadrul turneului sunt:

17 martie: Casa Tineretului, Baia Mare

18 martie: Casa Tineretului, Timișoara

24 martie: TBA, Cluj Napoca

25 martie: Casa Studenților, Iași

7/8 aprilie: Quantic Bucuresti / TBA, Brasov

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2