Dirty Shirt revin in Baia Mare. Recital alaturi de E-an-na

DSC_0733Rockerii maramureseni de la Dirty Shirt revin in Baia Mare pentru un recital alaturi de cei de la E-an-na. Concertul rockerilor din Seini este programat pentru data de 6 mai, cu incepere de la ora 20.00, in clubul baimarean Rock N Road Pub Baia Mare. In data de 7 mai cele doua formatii vor canta pentru rockerii din Satu Mare, urmand ca duminica, 8 mai, Dirty Shirt sa sustina un recital in Beraria H din Bucuresti.

Ultimul album al seinenilor, Dirtylicious a fost bine primit de public, semn ca trupa se bucura de un succes din ce in ce mai mare. Soundul specific trupei maramuresene este cel care atrage, combinatia dintre folclorul din Maramures si rock fiind una de neuitat. Si asta place publicului roman si nu numai. Trebuie spus ca concertul Dirty Shirt din Baia Mare este Sold Out.

Ca si remember, DIRTY SHIRT e o formatie rock infiintata in anul 1995 in Seini. Trupa a fost considerata inca de la inceputuri una din cele mai originale aparitii pe scena rock din Romania, combinand stiluri diferite care atrag. Stilul Metal-Industrial-Hardcore este combinat cu elemente preluate din Folclor, Funk, Electro, Progressive, Muzica clasica. La toate acestea se adauga faptul ca seinenii nu canta doar in romana, ci si in engleza, franceza, sarba si maghiara.

Cezar TUDOR 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1