Disensiuni in Consiliul Local pe tema Romaltyn. Ce au decis alesii

Consilierii locali baimareni au avut parte de cateva disensiuni in cadrul sedintei ordinare de vineri, 30 mai.

Totul a pornit de la o solicitare a Romaltyn Baia Mare in care liderii de grup si primarul orasului erau invitati la o intalnire cu conducerea societatii.

Daca majoritatea consilierilor locali nu au acceptat aceasta idee, aratand faptul ca nu doresc sa fie reprezentati in nume personal de altcineva, cei ai PNL au aratat ca sunt de acord cu invitatia celor de la Romaltyn.

Pana la urma, consilierii locali, cu exceptia liberalilor, au decis sa respinga invitatia, lasand sa se inteleaga ca vor sta la discutii cu reprezentantii societatii doar in plenul Consiliului Local.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

9 Comments

 1. The Godfather

  Romaltyn a facut jocurile cu primaru.
  Primaru si-a luat sau urmeaza sa-si ia partea.
  La scena deschisa vai doamne se cearta.
  Se stie ca primaru e tradator, schimbator ca si vremea nu inteleg de ce nimeni nu-i cere demisia la primar in mod public?????
  Va e teama sa nu vina Dolha iarasi in primarie?
  Va e teama de alt puscariabil?… cine a zis ca o sa vina astia daca pleaca chereches?
  Daca reusiti sa-l alungati pe chereches din primarie o sa reusiti sa alungati pe orice hot si penal sau tufa de venetia care o sa mai vrea sa fie primar.
  Pai stimati baimareni ce se intampla aici va priveste, luati atitudine!
  Nu astetptati ca doar consilierii, ziaristii si vreo 2 comentatori sa schimbe lucrurile in administratia orasului si voi sa va complaceti in somnul placut al indiferentei si al falsei atitudini de “auto-importanta”.
  Mai mult civism dragi cetateni ai orasului Baia Mare

  Reply
 2. daeed

  Cheia masinii de sustinere a Romaltyn e la alpinistu Niculescu Tagarlas care , contra cost , face lobby , prin bugetaru consilier Bota , omul plastilina. Asa se fac banii , la unii. Pina ajung in puscarie . Nu ca nu ne-am bucura !

  Reply
  1. the baimarean

   Cum e mai bine ?
   PNL vrea o discutie pe problema Romaltyn la care sa participe specialisti .
   Cereches , Ilie Tudorel ,restul CL sub falsul pretext ca-i apara pe baimareni de poluare baga betze in roate investitorului si expun orasul riscului de a plati acestuia despagubiri de milioane .Despre Cereches trebuie facuta mentiunea ca intr-adevar se poate razgandi
   daca i-o cer interesele personale- sa nu uitam ca intr-o vreme,inainte de a -si schimba subit si fara explicatii orientarea , se afisa la brat cu reprezenantii Romaltyn .

   Reply
 3. gheorghe

  tipu asta the baimarean e clar suporter Romaltyn, de fapt l-am mai citit postand cu ceva manifest/scrisoare publica, despre niste cadre de la Universitate. Si eu sunt de acord sa dispara piritele si sa ecologizam zona, inclusiv cu activitatea de cianurare a Romaltyn, dar sa o faca in afara orasului sau oriunde altundeva nu in actuala locatie. Dar dl the baimarean/Calin Herteg fost pdl-st convertit in republican de rit nou spera sa suga ceva de la ugerul moldovenesc. Succes, da vezi sa nu confunzi…ugeru 😉 Asta asa ca sa stii Calinus, amice lectoras, ca ne cunoastem de pe baricadele portocalii si pe sub fusta lui Sanda si paraipanu lui Mirela, la ciolhanurile lui Corin. Auzi la mistret….the baimarean, un fel de struto camila anglo romaneasca, adica nici cal nici magar…acum am inteles, catarule! :))

  Reply
  1. the baimarean

   sa se faca in afara orasului … ,primarul vrea… toti vrem….Asta presupune o cheltuiala pe care un agent economic privat o face doar daca se incadreaza in anumti prametrii de rentabilitate .Din declaratiile reprezentantilor Romaltyn reiese ca nu este fezabil pentru ei sa-si mute veriga de procesare in afara orasului .Prefera sa se retraga, da foarte probabil dupa ce vor obtine niste despagubiri pe care le vom plati noi daca santem fraieri si nu i le imputam lui chereches &co. nu sunt d-l Herteg desi sustin demersul dansului de a demasca manariile din administratia locala.

   Reply
 4. rom al. tinu

  Foarte tare domnilor! Civismul cetateanului baimarean este in floare!
  Abia astept sa se poata comenta la articolul in care se vorbeste despre analizele gratuite facute de medicii romaltinului. Cei care vor fi gasiti cu cianura in organism vor fi premiati cu un loc de veci in noul cimitir de pe pirita.

  Reply
  1. the baimarean

   d-le , rom al.tinu va rog sa judecati cu mintea d-voastra.Nu va pune nimeni sa beti cianura cu paharul asa cum nu va pune nimeni sa beti benzina din rezervorul masinii pe care o conduceti.Va rog sa urmariti dezbaterile pe tema riscului unui accident la flotatie.Riscul este tot asa de mare cat cel al prabusirii unui avion pe unul din rezervoarele din incinta fabricii.Floatia a functionat de pe la inceputul secolului in Baia Mare si nu s-a imbolnavit nimeni din cauza cianurii.Mult mai mare este riscul sa ramanem cu haldele de steril de la Iazul Central ce ne polueaza cu metale grele .Nu va lasati manipulati de interesele meschine ale lui cereches sau de incapatanarea prosteasca a d-lui ilie tudorel.

   Reply
  2. the baimarean

   Publicat la: 31 mai 2014 ora: 15:49:16 de catre: Citizenu
   Dovadă vie că că se mai nasc oligofreni în Baia Mare ești tu ”nimendrum” . Nu din cauza metalelor grele ci a ”greutății” capului tău de andezit! Primăria a pierdut , asta e și se știa de la bun început. Odată ce și-a dat acordul de principiu și Romaltynul își îndeplinește obligațiile, mai puțin alea pentru care este obstrucționată de Primărie, cum ar fi folosința unor terenuri, poate fi obligată la emiterea autorizației, concesionarea terenului sau Despăgubiri. Părerea mea este că Romaltynul n-a binevoit a plăti dijmă astfel s-a ales cu bețe-n roate. După faza asta mai mult ca sigur că nu vor plăti, așa că cel mai probabil VOM plăti daune de zeci de milioane de dolari. Accentuez, VOM PLĂTI, NOI, nu Primarul, nici consilierii locali. Cazul Grădinaru deja este un precedent. Mă disperă oamenii care după 25 de ani mai înghit discursurile populiste.

   Reply
 5. dilau

  mai astia de la romaltyn, ati organizat o actiune pentru sanatate, aer curat….. da ati inchis comentariile – sper ca la cererea voastra – ce folos?.e un mic pas inainte din partea voastra, dar e enorm de mic.pina nu sariti la cap cu ceva gros baimarenii nu au cum sa fie “pro”.v-am dat pina acum vreo 10 idei de “sponsorizare locala”, hai ca va mai dau una.o peluza noua la sala sporturilor – peste autostrada ce separa terenul de rugby -.voi o faceti si eu ma ocup ca ea sa se numeasca “peluza k…”.:))).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1