Disfunctionalitati in furnizarea apei potabile in cartierul Vasile Alecsandri

home camp2
home camp2
home camp2

Ca urmare a lucrarilor de reparatii si modernizare la reteaua de distributie a apei potabile Dn 800 mm din cartierul Vasile Alecsandri – Baia Mare, efectuate in noaptea 4/5 septembrie 2019 societatea VITAL S.A. face urmatoarele mentiuni:

Presiunea si debitul apei in unele zone din cartierul Vasile Alecsandri vor fi scazute datorita operatiunilor procedurale de spalare a retelei de apa potabila;

Echipele de interventie ale societatii sunt prezente in zonele afectate pentru rezolvarea situatiilor aparute;

Utilizatorii care nu au apa la robinete sunt rugati sa sune la Dispeceratul societatii 0262/215150, 1, 2 si 0362/401052, 3, 0372752661 pentru a identifica cu exactitate cauza problemei intampinate.

Disfunctionalitatile nu vor fi de durata, iar in momentul reducerii turbiditatii, indicatorii de presiune si debit vor fi in parametri normali.

Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Pentru a fi la curent cu toate actiunile pe care le desfasoara societatea VITAL S.A. va invitam sa accesati pagina noastra www.vitalmm.ro si pagina de facebook.com/vitalmm.ro/.

Va multumim pentru intelegere.

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *