Disperarea lui Chereches, la cote maxime

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Catalin Chereches, realeas primar in iunie 2016 dupa o campanie manipulatoare, primeste lovitura dupa lovitura. Tinut peste 100 de zile in arest preventiv, blocat alte saptamani in arest la domiciliu si trecut apoi sub masura controlului judiciar, Chereches nu vrea si nu poate accepta ideea ca a pierdut controlul asupra orasului natal.

Disperat ca nu-si mai poate clama autoritatea, decizia recenta a Curtii de Apel Cluj interzicandu-i exercitarea atributiilor de primar, acesta continua intrigile subversive care i-au permis sa controleze timp de 5 ani comunitatea. Pierzandu-si in totalitate credibilitatea din punct de vedere politic, astazi nici un partid politic nu-l mai vrea ca membru, iar Chereches isi canalizeaza furia spre echipa de consilieri locali promovati si votati pe creditul sau.

O simpla analiza a asa-zisilor consilieri ai „Coalitiei pentru Baia Mare” arata dimensiunea machiavelismului cu care primarul aflat in arest a reusit sa impuna la alegeri o lista de persoane fara valoare, a caror loialitate a fost cumparata cu promisiuni exagerate, majoritatea nepuse in practica. Incompetenta acestora este vizibila in fiecare sedinta a Consiliului Local, indivizi precum Radu Ardelean&co, facandu-se de ras fara nicio jena.

De cine si de ce se teme Chereches si echipa de consilieri, ce adevaruri nu trebuie dezvaluite si ce pericol reprezinta pentru Baia Mare si locuitorii sai, un jurist cu experienta in administratie, ocupant al functiei de viceprimar? In ultimele zile exista informatii ca despotul orasului vrea sa-i cumpere pe liderii PSD, promitand fostului deputat Tataru functia de director general la Vital SA.

Terminat ca politician, incapabil sa mai opreasca tavalugul justitiei, Chereches se ascunde disperat sub pulpana Consiliului de onoare al municipiului, pe care l-a convocat astazi intr-o sedinta de instruire si trasare de sarcini. Doar ca n-a luat in calcul faptul ca acest organism nu are nicio putere decizionala, mai mult chiar, majoritatea celor din acest for s-au saturat sa mai fie lingusiti si cumparati cu un abonament anual gratuit de parcare si niste cuvinte laudative.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. tindela

  Tataru Florin director la Vital??? Ce sa caute acest oportunist, individ lipsit de caracter, intr-o companie de o asa mare importanta? Sa taie frunze la caini si sa ia salariu gras??? Acolo trebuie un om competent, cu viziune, care vrea sa faca ceva pentru orasul asta si nu o slugs a lui Chereches…

  Reply
 2. Attila

  Kk nu intelege ca nu mai poate oferi nimic nimanui? Pai ce, intra in atributiile primarului ales si suspendat numirea directorului Vital? Incet-incet, toti isi vor da seama ca kk nu mai poate da nimic in odasul asta si se vor reorienta. Inclusiv consilierii locali care inca se mai tem de el.
  E disperat ca orice ar face, nu se mai poate baza pe 2/3 din consiliu local, asa ca tagarlas va ramane viceprimar. Apoi, va fi doar o chestiune de timp pana va primi si atributiile de primar interimar. Atunci vom vedea adevarata disperare a lui kk.

  Reply
  1. murgu

   Ii murdar orasul,sper sa fie in stare sa rezolve problema.Sa nu mai vorbesc de atragerea a cativa investitori cu vreo 3000-4000 de locuri noi de munca.

   Reply
 3. Ciomu

  Dupa ce tampenii debiteaza, cum se comporta, cred ca strategia lui e sa fie declarat iresponsabil, sa scape de puscarie. Cu mamica sefa peste casa de nebuni, mai nou si senatoare, crede ca are sanse, nu degeaba tot amana procesele.

  Reply
 4. lupan

  Pacat ca si in ultimul ceas se tine de tampenii,platforme civice pentru mosi,babe si tinerei.Adica exact pe cine nu poate conta,pentru dezvoltarea urbei.Tinereii sunt cu pasapoartele pregatite sa plece la munca in strainatate ( ca doar nu or sta la 1000 de lei prin putinele fabrici la care trebuie sa faca naveta,pe trei schimburi,su sambete lucrate),iar saracii batrani se mai bucura cat mai pot,inainte sa iasa din sistem (oricum coconii lor ii gasesti in Cluj,Timisoara sau in strainatate).Mai cake,unde e maretul Parc Industrial?Sau nu mai are orasul nevoie?

  Reply
  1. marius

   Ce parc industrial? O armata de trantori care inca nu au fost in stare sa mature frunzele din toamna de pe trotuare ,sa nu mai zic ca peste frunze e un strat de hârtii.pungi,pachete goale de tigari si chistoace.Numai gunoaie.

   Reply
  2. Attila

   Platformele alea sunt doar jocuri de imagine, pe seama naivilor de copii si batrani. Niciun om cinstit si cu discernamant nu cred ca mai vrea sa stea la masa cu penalul asta.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2