Disperarea PSD inainte de alegeri atinge cote maxime si in tara, si in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incapabili sa guverneze in beneficiul romanilor si sa isi respecte promisiunile facute cetatenilor, pesedistii cred ca se mai pot salva cumparand constiintele unor primari sau consilieri locali, care se vand pentru cateva vorbe aruncate de guvernanti.

Stim cu totii cum isi respecta PSD promisiunile si in Maramures, si la nivel national. Acesta este si motivul pentru care si Liviu Dragnea, si Gabriel Zetea au dat cat mai putin ochii cu cetatenii in aceasta campanie electorala. Toate adunarile publice ale pesedistilor au fost securizate, parolate, astfel incat sa aiba acces doar cei adusi si controlati strict de liderii PSD, oameni ale caror salarii sau ajutoare sociale depind de partid.

Din pacate pentru PSD, pentru Liviu Dragnea si pentru Gabriel Zetea, cumpararea unor voturi sau constiinte, pe ultima suta de metri, nu mai salveaza partidul. PSD a pierdut increderea romanilor si rezultatul alegerilor de duminica va confirma acest lucru. Cat despre cei care aleg sa se vanda pentru un pumn de galbeni azvarlit de PSD le reamintesc doar ca de-a lungul istoriei multi au iubit tradarea, dar i-au urat pe tradatori.

Romanii vad ce se intampla, inteleg cum vrea PSD sa-i pacaleasca in continuare si la vot vor alege ceea ce e mai bine pentru ei si pentru tara, vor alege oameni care stiu cum sa le faca viata mai buna, oameni care sunt respectati si pretuiti la nivel european.

Ii indemn pe toti maramuresenii, pe toti romanii, sa vina in numar cat mai mare la vot duminica, sa voteze echipa PNL si sa spuna ”Da” la referendum, si sa le dam astfel o lectie si celor care mint si-i pacalesc pe romani, si celor care le tradeaza increderea.

Ionel Bogdan,
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole