Distractia costa: Patru tineri prinsi in timp ce utilizau petarde cercetati de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii maramureseni desfasoara activitati in vederea identificarii persoanelor care nu respecta legislatia in domeniul materiilor explozive.

Astfel, la Seini, politistii au identificat un minor de 9 ani,care detinea si folosea articole pirotehnice.

Politistii au dispus ridicarea, in vederea confiscarii, a celor 158 de petarde descoperite asupra minorului, conform IPJ Maramures.

In cauza a fost intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de efectuare fara drept de operatiuni cu articole pirotehnice. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Tot pentru comiterea infractiunii de efectuare fara drept de articole pirotehnice sunt cercetati si patru tineri de 13 ani din Sacel. Acestia au fost depistati de politisti in timp ce utilizau petarde pe raza localitatii de domiciliu. Cele 201 petarde pe care le aveau asupra lor au fost ridicate in vederea expertizarii iar tinerii sunt in continuare cercetati de politisti.

Avand in vedere starea de pericol existenta privind detinerea, comercializarea sau efectuarea fara drept de alte operatiuni cu articole pirotehnice de catre persoanele fizice sau juridice neautorizate, politistii maramureseni desfasoara in aceasta perioada activitati necesare pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta civica, prevenirea producerii unor accidente sau pagube materiale pe fondul folosirii necorespunzatoare sau ilegale a acestora precum si pentru depistarea persoanelor care incalca prevederile Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive prin comercializarea articolelor pirotehnice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole