DN18 este praf, borsenii aduna semnaturi. Prefectul nu-i baga in seama

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand de luni, 30 iunie, borsenii au inceput sa adune semnaturi pentru a le inainta reprezentantului Guvernului in teritoriu. Asta dupa ce, in prealabil i-au inaintat o scrisoare deschisa in care ii reproseaza ca nu i-a luat in seama cand au protestat.

„Preefctul Anton Rohian se plange ca nu a striu de protestul nostru, ca nu a fost anuntat cand de fapt el este cel care nu ne-a bagat in seama, nu ne-a ascultat doleantele. Adunam semnaturi, in prima faza din Borsa si apoi din Moisei, Ciocanesti si Carlibaba, de la toti cei afectati de starea jalnica a DN 18 sa vada domnul Prefect cat de multi suntem de fapt”, a declarat Sorin Pop, presedintele Comitetului de Initiativa Civica „DN 18 – O permanenta minciuna”.

Tronsonul DN 18 Moisei-Iacobeni trebuia să fie gata in vara anului trecut dar firma israeliana „Shapir” care executa lucrari pe acea portiune a refuzat sa faca lucrari fara sa primeasca bani, iar in 23 mai, anul acesta contractul cu CNADNR i-a fost reziliat.

Deocamdata nu se stie care va fi soarta acelui drum, sunt doar promisiuni facute, dar se pare ca borsenii s-au saturat de ele.

Mara MURESAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Anca

    Rohian nu mai baga pe nimeni demult in seama. Este stapan absolut, megalomanic si dornic de imagine. Merge din greseala in greseala. Taranul din Grosi a avut prosta inspiratie de a pune politia sa scoata oamenii care beneficiaza de ajutor social la munca, nsa cum nu cunoaste legile, nu avea cum sa stie ca astfel de atributii nu revin politiei.Este cel mai slab prefect pus de PSD.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole