DN18, in atentia premierului Ponta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

DN18, tronsonul Moisei -Iacobeni a intrat in vizorul premierului Romaniei, Victor Ponta. Duipa ce doi dintre parlamentarii de Maramures, Nutu Fonta si Florin Tataru i-au inmanat primului -ministru un dosar cu situatia de pe acest tronson, a fost dispus un control care se face chiar de Corpul de Control al Primului-ministru.

De asemenea, Victor Ponta a dispus masuri concrete pentru acest tronson de drum.

„Am depus un dosar cu situatia DN18, tronsonul Moisei-Iacobeni la primul-ministru si ni s-a promis un raspuns pentru data de 30.06.2014. Miercuri, 2 iulie, am fost la Corpul de Control si am primit o parte din aceste raspunsuri.

A fost urgentata rezilierea contractului cu Shapir, CNADNR va preluat acest tronson si va executa lucrari de punere in siguranta rutiera, respectiv vor fi asfaltati 12 kilometri din acest tronson, iar pana la toamna va fi pus din nou in licitatie pentru ca pana la anul viitor drumul sa fie reabilitat. Este o promisiune ferma a premierului Victor Ponta”, a declarat deputatul Nutu Fonta.

Acesta a mai precizat ca sapatamana viitoare, directorul CNADNR se va afla in Maramures pentru a le explica borsenilor starea de fapt.

„Domnul Neaga are o datorie morala fata de borseni saa vina sa le explice ce se va face, cum si in ce conditii”, a concluzionat Fonta.

Mara MURESAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Mara, tu chiar crezi va se va face ceva? Nutu Fonta e speacherul borsenilor? 12 km ..aia da distanta , ce mai….e vorba de drumul prin Borsa nu?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole