DNA a demarat o licitatie pentru a cumpara echipamente tehnice si IT, printre care microfoane si minicamere

Reclame home 1
Reclame home 1

castiDirectia Nationala Anticoruptie a demarat o licitatie deschisa pentru a achizitiona echipamente tehnice si IT, printre care se numara microfoane, minicamere si aparate de inregistrare, potrivit unui anunt publicat pe 20 august in SEAP. Anuntul implica un contract de achizitii publice si vizeaza „achizitia de echipamente tehnice si IT — aparate de inregistrare, microfoane, minicamere, autovehicul, server, statii de analiza date, aplicatii software, subscriptii software”.

Printre echipamentele pe care DNA vrea sa le cumpere se numara minicamere video (3 minicamere video color digitale, high definition, tip 1, 3 minicamere video color digitale „button”, tip 2, 3 minicamere video color „night cam”, tip 3, si 3 minicamere video color „pinhole”, tip 4), un server de procesare de date pentru investigatii informatice, 3 statii de analiza date pentru investigatii informatice, un sistem de analiza materiale digitale, pungi Faraday — 100 de bucati, un autovehicul cu dotari speciale, si aplicatii de analiza date (o aplicatie de analiza relationala a datelor informatice prelevate de pe dispozitive mobile si o aplicatie de analiza si extragere a datelor din dispozitive mobile stocate in internet).

Valoarea estimata a echipamentelor pe care DNA vrea sa le cumpere este de 859.200 de lei, fara TVA. Principalele modalitati de finantare sunt: 80% fonduri nerambursabile si 20% bugetul de stat-proiect OLAF/2016/D1/028.

Durata contractului prin care vor fi achizitionate aceste echipamente este de 4 luni de la data atribuirii sale. Criteriul de atribuire a contractului va fi pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 septembrie, ora 16,00. Data limita de evaluare a ofertelor, in SEAP, este 30 septembrie, ora 18,00, se mai arata in anuntul citat.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole