DNA: Functia de procuror sef al Biroului DNA Baia Mare, ramasa vacanta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Directia Nationala Anticoruptie deruleaza o procedura de ocupare a zece posturi vacante de procuror sef serviciu si procuror sef birou, miercuri fiind ultima zi de depunere a candidaturilor, informeaza AGERPRES.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul DNA, in cadrul structurii centrale pot fi ocupate functiile de procuror sef al Serviciului de cooperare internationala si programe, procuror sef al Serviciului tehnic si procuror sef al Serviciului informatiilor clasificate si de centralizare a datelor privind coruptia.

In ceea ce priveste structurile teritoriale, sunt vacante functiile de procuror sef la serviciile Alba Iulia, Bacau, Constanta, Cluj, Pitesti si Targu Mures, precum si cea de procuror sef la biroul din Baia Mare.

“Procurorii care doresc sa-si depuna candidatura, se pot inscrie pana la data de 5 septembrie 2018, ora 16,00, la cabinetul procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie. (…) Cererea va fi insotita de un curriculum vitae, declaratiile prevazute de art. 49 alin. (11) rap. la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care candideaza, 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea si orice alte inscrisuri considerate relevante”, se precizeaza in anuntul DNA.

Conform aceleiasi surse, dupa consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidentialitatii optiunilor si a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul sef al DNA va inainta Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire in functiile de conducere vacante, dupa care candidatii vor sustine un interviu in fata Sectiei pentru procurori a CSM.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *