DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

elena udreaProcurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, transmite Agerpres.

Pe 17 februarie, Curtea suprema a decis ca Elena Udrea sa fie cercetata in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile (dupa ce a stat sase zile in arest preventiv), masura care a expirat pe 17 martie, iar procurorii nu au mai solicitat prelungirea acestei masuri preventive.

In prezent, Elena Udrea se afla in arestul Politiei Capitalei, ea primind mandat de arestare preventiva in celalalt dosar in care este cercetata de DNA, respectiv dosarul ‘Gala Bute’. Acest mandat de arestare preventiva expira pe data de 26 martie.

In dosarul Microsoft, Elena Udrea este acuzata de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea); trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania); trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro); si spalare de bani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2