Doar 15% dintre britanici cred ca guvernul gestioneaza bine problema imigratiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Doar 15% dintre britanici cred ca guvernul a gestionat in mod competent chestiunea imigratiei, potrivit unui nou studiu, citat duminica de agentia Press Association, pe un esantion de aproape 20.000 de persoane din Marea Britanie, informeaza AGERPRES.

Potrivit studiului, doar 17% dintre respondenti au declarat ca au incredere ca guvernul a spus adevarul in legatura cu realitatea imigratiei si numai 13% au incredere ca parlamentarii britanici sunt sinceri cand abordeaza acest subiect.

Studiul a fost realizat de grupul de reflectie British Future si de organizatia caritabila Hope not Hate, antirasista si antiextremista, prin intermediul a 130 de intalniri organizate cu comunitati din 60 de localitati din Marea Britanie. Totodata, cele doua organizatii au strans date si prin intermediul unui sondaj online si a unui sondaj de opinie realizat de organizatia ICM Research.

Autorii studiului, intitulat Discutie Nationala pe tema Imigratiei, cer guvernului britanic sa foloseasca Brexit-ul ca o oportunitate pentru a recastiga increderea populatiei in sistemul de imigratie. Studiul face 40 de recomandari pentru viitoarea politica privind imigratia, printre care alocarea unor resurse mai importante Ministerului de Interne si un sistem obligatoriu de inregistrare. Autorii solicita ca in fiecare an in parlament sa aiba loc o “Zi a Migratiei” in cadrul careia ministrii sa dea socoteala pentru activitatea lor, pe baza unei strategii privind imigratia pe trei ani.

Un purtator de cuvant al organizatiei British Future a declarat ca participantii la studiu au fost intrebati in legatura cu nivelul increderii in guvern in ceea ce priveste gestionarea imigratiei. El a adaugat ca neincrederea s-a acumulat timp de 15 ani, ca urmare a esecului guvernelor precedente de a anticipa numarul mare de cetateni proveniti din tari care au aderat recent la Uniunea Europeana, precum Polonia si Romania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *