Doar 620 de brazi scosi la vanzare in acest an de Directia Silvica. Vezi cat costa un pom de Craciun

Reclame home 1
Reclame home 1

brazi craciunCererea pentru pomii de Craciun a scazut constant in ultimii ani, sustin cei de la Directia Silvica Maramures. Asa se face ca in acest an au fost scosi la vanzarea doar 600 de pomi de Craciun, cei mai multi, peste 300 la numar, fiind brazi. Mihai Lesan, purtator de cuvant al Directiei Silvice Maramures a declarat ca preturile pleaca de la 10 lei si trec de 30 de lei.

“Apropierea Sarbatorilor de Iarna face ca interesul cetatenilor referitor la procurarea pomilor de Craciun sa creasca. In ultimii ani cererea de pomi de Craciun de la Directia Silvica a scazut constant. Motivul il reprezinta utilizarea brazilor ecologici din plastic, dar si intrarea pe piata a pomilor de import si a celor din paduri private sau alte paduri. Directia Silvica, prin ocoalele de munte (Poienile de sub Munte, Grosii Tiblesului, Strambu Baiut si zona Viseu) ofera in acest an doar 600 de pomi de Craciun”, a explicat Lesan.

Preturile pleaca de la 20 de lei pentru un brad cu inaltimea cuprinsa intre 0,7 şi 1, 30 m, respectiv 30 de lei pentru un brad cu inaltimea de pana la 3 m.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2