Doctorul Dragos recidiveaza: O pacienta a decedat langa victima malpraxisului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O pacienta in varsta de aproximativ 80 de ani a decedat in salonul in care se afla si victima malpraxisului doctorului Radu Dragos de la Spitalul Judetean Baia Mare.

Desi a fost internata acolo dupa ce si-a rupt piciorul, ea a murit sub ochii asistentelor din cauza unei afectiuni la plamani.

„Sunt bolnavi de peste 80 de ani, care au patologie osteoportica, au demente senile, insuficiente circulatorii. Doctorul nu a operat-o la plamani, avea bronhopatie, a survenit peste chestia asta ca si-a rupt piciorul, a fost operata.

Noi intotdeauna le spunem oamenilor ca exista riscuri si complicatii post operatorii”, a spus Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean. 

Ce i-a spus doctorul Dragos pacientei nu putem sti, cert este ca femeia a decedat in timp ce era tratata de seful sectiei. Ne intrebam ce medicatie i-a fost administrata femeii pentru afectiunea pulmonara si care a fost atitudinea luata de medicul numarul unu in materie de ortopedie, in conditiile in care a observat ca starea medicala a pacientei s-a agravat de la o zi la alta. Abia la cateva zile de la simptomele grave afisate de femeie, s-a decis un tratament intensiv, insa a fost prea tarziu.

Desigur, pentru asta exista si un Colegiu al Medicilor, care va analiza in detaliu activitatea medicala a doctorului „Stangu’n dreptul”.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. ioan

  pacientul a murit de boli colaterale. Nu dati in medici cu sau fara motiv caci o s ava trateze la un moment dat veterinarii. Puiu Dragos are lipsurile lui, usor ingamfat, usor increzut si persiflant dar nu e medic rau. Daca va gresi va plati dar nu in fata voastra .

  Reply
 2. relu

  Nu e medic rau, atata doar ca a murit femeia netratata iar cealalta s-a trezit operata la alt picior. Nu e medic rau da de unde. A fost internata o alta femeie cu fractura de bazin si pentru ca ala nu a chemat neurologul putea ramane paralizata pe viata. Nu e medic rau da de unde. Te cred si eu. La cata spaga ia. Nu e medic rau numai ca eu nu vreau sa ajung la el niciodata. Si nu mai veni cu povestea cu veterinarii ca esti penibil rau. Sunt medici destui si foarte buni in spital. Problema e cu Dragos care trebuie sa plece acasa. Acum nu dupa ce mai mor pacienti pe paturile lui. Povestea asta cu mai mor oameni in spital e valabila pentru oricine altcineva dar nu si pentru tine. Atunci cand TU ajungi acolo e grav. Pana atunci te uiti ca la un film. Suntem prea nepasatori si trecem pe langa aberatii medicale zicand ca se mai intampla. Iar medicul e bun. Doar ca a gresit. Ma lasi?

  Reply
  1. admin

   Nu. Asteptam sa vina stafia ratatului Urmuz sa ne spuna.
   Acum DEX e si in varianta online. Se poate consulta gratuit.
   (Med.; despre o boală) A se manifesta din nou după o vindecare clinică; a reapărea, a reveni.
   E termen medical. Iar in articol, e o figura de stil. Desigur, e prea greu. Urmuz a murit tanara speranta.

   Reply
   1. Urmuz

    Figura voastră de stil acuză un om, fără nicio bază! Recidiva este și repetarea unei greșeli sau a unei infracțiuni, cu sau fără intenție . Recidivistul nu este o boală care s-a manifestat din nou! În acest context, explicați, rogu-vă, cum a ”recidivat” doctorul Dragoș? Că eu nu înțeleg…
    P.S. V-ați simțit și, drept urmare, ați cenzurat comentariul meu inițial. Halal jurnaliști, halal oameni culți, halal fair-play!

    Reply
 3. Zoltan

  Nu stiu cine ce parere are dar,eu personal consider pe Dl doctor Dragos de la Ortopedie ca fiind cel mai bun medic din spital,fata de multi altii pe care doar banii(mita) ii intereseaza?Doar cine munceste poate gresii? Cei care intind mana nu au cum gresi?

  Reply
 4. Dana

  Eu îl respect și stimez enorm pe domnul Dragoș Radu care i-a salvat de la amputare piciorul soțului meu,pentru noi este un om deosebit și un desăvârșit profesionist in tot ceea ce face!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2