Doi baieti din Rusia au sapat un tunel sa fuga de la gradinita si sa cumpere un Jaguar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

nisip_10099900Doi baieti de cinci ani din Urali (Rusia) au sapat cu lopatelele de nisip un tunel ca sa fuga de la gradinita si sa cumpere un Jaguar, a scris marti presa locala preluata de AFP, citata de Agerpres.

‘Cei doi baieti au plecat de la gradinita din Magnitogorsk printr-un mic pasaj sapat cateva zile cu lopatele de nisip pe sub cladire’, se arata in editia locala a cotidianului Komsomolskaia Pravda. Copiii au mers apoi pe jos 2 kilometri pana la un concesionar de masini de lux de unde credeau ca pot cumpara un Jaguar, precizeaza aceeasi sursa.

O femeie care trecea prin zona a fost curioasa sa afle ce cautau in preajma concesionarului de automobile. ‘Baietii i-au spus ca au plecat de la gradinita ca sa cumpere o masina mare, dar ca nu aveau bani’, adauga cotidianul. Femeia i-a dus la un post de politie, unde conducerea gradinitei semnalase deja disparitia copiilor.

Educatoarea grupei din care faceau parte baietii nu a observat lipsa lor, motiv pentru care a fost concediata, potrivit autoritatilor locale citate de AFP.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2