Doi baimareni, arestati preventiv pentru trafic de droguri

home camp2
home camp2
home camp2

Prin incheierea penala nr. 12/DL/07.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 426/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, de la 7 martie 2019 pana la 5 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatilor P.F., in varsta de 34 de ani, domiciliat in Municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu, introducere in tara de droguri de risc si trafic de droguri de risc, si B.B.D., in varsta de 25 de ani, domiciliat in Municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu si trafic de droguri de risc si mare risc.

“Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului P.F., instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, la inceputul anului 2019, a introdus in tara droguri de risc, iar in perioada 1 ianuarie-6 martie 2019 a detinut si traficat atat droguri de risc cat si de mare risc, in cantitati totale de 51,2 grame cocaina, 4 comprimate MDMA si 2.562,1 grame cannabis.

De asemenea, pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului B.B.D., instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, in perioada 2016 – 2019, a detinut in vederea consumului propriu si a oferit si vandut altor persoane droguri de risc si de mare risc in cantitati totale de 45 grame cannabis, 2,5 grame cocaina si 6,5 grame MDMA”, se arata intr-un comunicat al Tribunalului Maramures.

Inculpatii au contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *