Doi barbati condamnati la inchisoare, dati in urmarire generala, au fost prinsi la Petea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera satmareni au depistat si predat autoritatilor competente doi cetateni romani, urmariti general si international pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii si la regimul circulatiei.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu-Mare, s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean roman, in varsta de 25 de ani, din judetul Covasna. In urma verificarilor efectuate politistii de frontiera au constatat ca acesta figureaza ca fiind urmarit international. Pe numele acestuia a fost emis, de catre autoritatile din Ungaria, un mandat european de arestare, pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.

Un alt barbat, in varsta de 28 de ani, din judetul Targu Mures, s-a prezentat si el in PTF Petea pentru a intra in Romania. In urma efectuarii formalitatilor de frontiera s-a constatat faptul ca, pe numele acestuia era emis, de catre autoritatile nationale romane, un mandat de executare a pedepsei de 1 an si 10 luni de inchisoare pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei.

“In ambele cazuri, persoanele au fost predate de catre politistii de frontiera unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, in vederea luarii masurilor legale ce se impun”, a relatat scms Radu Lungu, purtator ITPF Sighetu Marmatiei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *