Doi barbati din Borsa, prinsi cu o arma de vanatoare.

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La miezul noptii politistii au depistat in trafic doi barbati care aveau asupra lor o arma, detinuta ilegal. Intrucat unul dintre ei a incercat sa fuga, politistii au folosit armamentul din dotare. Acestia sunt cercetati acum in cadrul dosarului penal intocmit pe numele lor.

In jurul orei 23.50, un echipaj de politie care efectua serviciul de patrulare pe DN17C, au oprit pentru verificari un autoturism care se deplasa pe raza comunei Sacel.

In timp ce verificau documentele conducatorului auto, politistii au observat ca un barbat care se afla in autoturism pe bancheta din spate i-a inmanat o arma de vanatoare cu luneta pasagerului de pe locul din dreapta fata, care a iesit din masina cu intentia de a fugi. Nu a reusit sa scape intrucat, dupa ce au efectuat somatiile legale si au executat doua focuri de arma in plan vertical, politistii l-au prins si imobilizat.

Arma si munitia aferenta au fost ridicate de politisti in vederea expertizarii. Din primele verificari efectuate politistii au constatat ca cei doi barbati, ambii din Borsa, nu sunt detinatori legali de arme, iar arma de vanatoare nu era inregistrata, conform IPJ Maramures.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si se continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2