Doi barbati disparuti, unul in Padurea Mare din Sugau iar celalalt in zona Lapusul Romanesc. Salvamontistii au pornit in cautarea lor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Actiuni in desfasurare a echipajelor Salvamont Maramures. Doi barbati au fost semnalati ca fiind disparuti. Echipajele au pornit in cautarea lor.

Dan Benga, sef Salvamont Maramures: “Persoana disparuta in zona Vadu Izei – Sugau zona Padurea Mare este in varsta de 50 ani si este plecat de ieri, 5 septembrie 2019, si nu se mai stie nimic despre el. In aceste momente doua echipe Salvamont se deplaseaza simultan spre Vadul Izei (formatia Cavnic si formatia Baia Mare). Totodata, adineauri ()n.r.-ora 16.10), in urma unui alt apel 112 s-a anuntat disparitia unui cioban tot de ieri, zona Lapusul Romanesc). Sunt doua cazuri simultane in doua directii diferite, cazuri de cautare a caror timpi de rezolvare sunt incerti.”

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE 23.30

Cazul din Lapusul Romanesc-persoana disparuta a fost gasita din pacate decedata.

Barbatul disparut in zona Sugau – Padurea Mare a fost gasit in viata la o stana unde s-a adapostit peste noapte fiind preluat de jandarmi si de politie.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1