Doi cetateni din Algeria si Tunisia, opriti la frontiera de nord a tarii

PNL

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetul Marmatiei au depistat si retinut doi cetateni din Algeria si Tunisia, care au incercat sa intre ilegal in Romania din Ucraina. Cele doua persoane au fost predate Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din localitatea Radauti, in vederea continuarii cercetarilor.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Un echipaj al politiei de frontiera din Brodina a depistat si retinut in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Falcau, judetul Suceava, doi cetateni straini, de sex masculin. Deoarece nu vorbeau limba romana si nu isi justificau prezenta in zona au fost dusi la sediul sectorului. Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca unul are varsta de 25 de ani si este din Algeria, iar celalalt de 35 de ani si provine din Tunisia.”

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetateni straini au fost predati Centrului Regional de Cazare si Proceduri pentru

Solicitantii de Azil din localitatea Radauti, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1