Doi cetățeni din Palestina și unul din Libia, opriți la frontiera de nord a țării

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au depistat și reținut doi cetățeni din Palestina și unul din Libia, care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus – ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, polițiștii de frontieră au depistat la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, pe direcția localității Vicovu de Sus, județul Suceava, trei cetățeni străini, care se deplasau spre interiorul țării. Persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.”

Iulia Stan a mai precizat faptul că în cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi bărbați provin din Palestina și respectiv Libia având vârste cuprinse între 16 și 26 de ani. Aceștia au fost evaluați din punct de vedere medical constatându-se faptul că cei doi nu au probleme de sănătate.

Acum, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, persoanele au fost predate autorităților de frontieră din Ucraina în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1