Doi cetățeni din Siria și unul din Libia, opriți la frontiera de nord a țării

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au depistat și reținut trei cetățeni străini, doi din Siria și unul din Libia care nu-și justificau prezența în zona de frontieră.

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, frontieriștii au observat trei persoane de origine afro-asiatică, care se deplasau pe jos, de la linia de frontieră spre localitatea Vicovu de Sus.

Polițiștii de frontieră au interceptat și reținut cetăţenii străini, şi, întrucât nu-și justificau prezența în zonă de frontieră, au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor. Din verificărilor preliminare s-a stabilit că doi bărbați sunt cetățeni din Siria, cu vârste de 24 și 26 de ani, iar al treilea este din Libia, în vârstă de 27 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca în continuare să fie luate măsurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2