Doi cetateni romani cercetati pentru contrabanda si 4.000 pachete tigari confiscate, in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In data de 14 octombrie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau – judetul Maramures a fost declansata o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

“Astfel, in jurul orei 03.00, colegii nostri au oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Mitsubishi Pajero, inmatriculat in Romania.

Autoturismul era condus de catre cetateanul roman V.C., in varsta de 45 de ani, iar in masina se mai afla in calitate de pasager M.A., in varsta de 25 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Covasna.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului in cauza, politistii de frontiera au descoperit in interiorul acestuia mai multe cutii care contineau tigari de provenienta ucraineana.

Drept urmare, s-a luat masura conducerii masinii cu tigari impreuna cu cei doi cetateni romani la sediul Politiei de Frontiera pentru continuarea cercetarilor.

S-a procedat la inventarierea cutiilor din vehicul si s-a constatat ca acestea contin 4.000 pachete cu tigari, in valoare de 46.800 lei, marfa ce a fost confiscata, iar autoturismul marca Mitsubishi in valoare de 25.000 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si sunt desfasurate activitati specifice in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *