Doi copii cu probleme digestive au fost transferati la Bucuresti; 37 sunt internati in spitalele din judet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bebelus_somn_suzetaDoi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, au anuntat sambata reprezentantii Institutiei Prefectului Arges.

Unul dintre pacienti, in varsta de 10 luni, a fost diagnosticat cu sindrom de varsaturi si boala diareica acuta, iar celalalt, in varsta de un an, cu enterocolita cu germeni neprecizati.

In spitalele din judetul Arges sunt internati sambata 37 de copii care prezinta scaune diareice, cu unul mai putin decat in urma cu o zi.

Dintre cei 37 de copii internati la unitati medicale din Arges, 30 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Pitesti sunt internati 25 de copii, dintre care 19 mai mici de doi ani, iar alti doi copii, dintre care unul mai mic de doi ani, la Spitalul Judetean de Urgenta. La sectia de pediatrie a Spitalului Municipal Campulung Muscel sunt noua copii, toti avand mai putin de doi ani, iar la Spitalul Municipal Curtea de Arges un copil mai mic de doi ani.

Prefectul Cristian Soare a anuntat, pe 25 februarie, ca institutia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situatia copiilor internati in Arges.

“Avand in vedere ca nu exista o comunicare buna din partea DSP si a Spitalului de Pediatrie cu privire la situatia copiilor internati in Arges, cat si in Bucuresti, incepand de maine Institutia Prefectului va da comunicate de presa zilnic cu privire la situatia copiilor internati la Spitalul de Pediatrie si la celelalte spitale in Arges”, a spus prefectul judetului Arges

agerpres

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2