Doi elevi de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare au obtinut medalii la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi elevi de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare au reusit sa obtina medalii la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara desfasurata zilele trecute in Tuymaada (Yakutia).

Este vorba despre Emeric Claudiu Ardelean (clasa a XI-a, prof. Nicoleta Predoiu), care a obtinut medalia de argint la Chimie  si Darius Lazea (clasa a IX-a, prof. Meda Bojor), care a luat medalia de bronz la Matematica.

„La cea de-a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale Pluridisciplinare din Tuymaada (Yakutia), care tocmai s-a incheiat, doi din cei opt membri ai lotului Romaniei au fost sincaisti. Suntem cu atat mai mandri de performanta echipei romanesti a anului 2919, care a adus tara noastra pe locul I in clasamentul pe medalii al prestigioasei competitii.

Sa ii aplaudam inca o data pe Emeric Claudiu Ardelean (clasa a XI-a, prof. Nicoleta Predoiu) – care a obtinut medalia de argint la Chimie – si pe Darius Lazea (clasa a IX-a, prof. Meda Bojor) – detinatorul medaliei de bronz la Matematica”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook Gheorghe Sincai Esential.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole