Doi maramureseni cercetati pentru contrabanda si 13.460 pachete tigari confiscate

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni specifice desfasurate in zona de competenta, 13.460 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 157.500 lei.
Doi maramureseni sunt cercetati pentru contrabanda, iar un autoturism de teren in valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

Ieri, 11 noiembrie 2019, lucratori din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au depistat un autoturism de teren care se deplasa de la frontiera de stat spre localitatea Piatra, judetul Maramures.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „Lucratorii nostri au procedat la interceptarea autoturismului in cauza, acesta fiind oprit, iar la volanul masinii a fost identificat cetateanul roman D.D., in varsta de 43 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. In urma unui control, s-a constatat ca in autoturismul de teren se afla mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana, iar la fata locului a mai fost identificat un cetatean roman, O.C., in varsta de 37 de ani, domiciliat tot pe raza judetului Maramures, implicat in activitatea infractionala.”

Drept urmare, s-a luat masura conducerii celor doi cetateni romani, impreuna cu autoturismul de teren incarcat cu tigari, la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. In urma inventarierii coletelor din vehicul s-a constatat ca acestea contin 13.460 pachete tigari, in valoare de 157.500 lei.

Totodata, autoturismul de teren, in valoare de 12.000 lei, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale si tragerea la raspundere a celor vinovati.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole