Doi maramureseni, depistati in trafic fara permise de conducere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-circulatieMiercuri, 18 noiembrie, politistii rutieri au depistat doua persoane care conduceau autovehicule pe drumurile publice, chiar daca nu detineau permise de conducere. Politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile, informeaza IPJ Maramures.

In timp ce actionau pentru supravegherea si controlul traficului rutier pe DJ 185, pe raza localitatii Valeni, politistii au oprit un tractor condus de un tanar de 23 de ani din localitate. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un alt tanar, de 26 de ani, din Lapus, a fost depistat de politisti in timp ce se deplasa cu un utilaj forestier pe DN 19, pe raza localitatii Remeti. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca nici acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In ambele cazuri politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis, fapta prevazuta si pedepsita Codul Penal.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *