Doi maramureseni, prinsi la pescuit fara permis

home camp2
home camp2
home camp2

Jandarmeria Maramures a organizat si intreprins o serie de actiuni pe linia combaterii fenomenului infractional si contraventional in domeniul piscicol.

Astfel, in cursul acestei saptamani jandarmii din cadrul subunitatii Farcasa au organiza actiuni pe malul raului Somes, identificand doi barbati, ambii din localitatea Tamaia care pescuiau fara a avea permis de pescuit in habitatele piscicole naturale, acestia fiind sanctionati contraventional cu avertismente scrise.

Jandarmeria Maramures atrage atentia cetatenilor cu privire la faptul ca, pentru a avea acces la resursele acvatice vii, trebuie sa detina permis de pescuit, iar neprezentarea acestuia organelor de control constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 300 si 600 de lei sau avertisment scris.

Totodata, aceste genuri de actiuni ale jandarmilor maramureseni, actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, vor continua si in perioada urmatoare, cei depistati savarsind fapte penale sau contraventionale fiind sanctionati in conformitate cu legislatia in vigoare.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *