UPDATE: Doi membri propusi in Consiliul de Administratie al URBIS

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost adoptat in urma unui vot secret al consilierilor locali.

Pop Bogdan Vlad si Lazar Doru Alexandru sunt cele doua propuneri pentru Consiliul de Administratie al SC URBIS SA ce urmeaza a fi aprobate sau nu de catre consilierii locali baimareni in sedinta extraordinara de luni, 21 mai.

„Art.1 Se propun doi membri pentru Consiliul de Administratie al S.C. URBIS S.A. – persoane selectate de catre Comisia de selectie constituita la nivelul Autoritatii Tutelare – Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, dupa cum urmeaza: 1. Pop Bogdan Vlad si Lazar Doru Alexandru

Art.2 Se mandateaza Primarul Municipiului Baia Mare sa voteze in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „Zona Metropolitana Baia Mare” pentru mandatarea unui reprezentat al Municipiului Baia Mare care sa voteze in Adunarea Generala a Actionarilor S.C. URBIS S.A. pentru numirea celor doi administratori ai S.C. URBIS S.A. in conformitate cu prevederile prezentei hotarari”, se arata in proiectul de hotarare.

Tot in sedinta de luni va mai fi supus votului inca un proiect de hotarare ce are legatura cu URBIS: „proiect de hotarare privind aprobarea formei Contractului de mandat, indicatorilor de performanta si a indemnizatiei fixe lunare a membrilor Consiliului de Administratie al S.C. URBIS S.A”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2