Doi morti si trei raniti intr-un nou val de agresiuni la Londra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi tineri au fost ucisi si alti trei barbati au fost raniti la Londra, intr-o serie de atacuri care aparent nu au legatura intre ele, a anuntat politia britanica, citata de agentia EFE, titreaza Agerpres.

Pana in prezent au fost arestate 14 persoane, majoritatea cu varste sub 20 de ani, printre ele si o fata. Primul incident a avut loc la Wandsworth (sud-vestul Londrei), unde un tanar de 18 ani a fost injunghiat mortal, cateva minute mai tarziu la Plumstead (sud-estul orasului) un alt tanar in varsta de 19 ani fiind ucis de gloante. Inca un barbat a fost injunghiat, dar a supravietuit, la Brixton (partea de sud a Londrei), alti doi barbati fiind raniti in urma unei incaierari in care s-au folosit arme albe.

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, s-a declarat ”dezgustat” de acest nou val de agresiuni in orasul sau devenit notoriu pentru gradul de insecuritate. Anul trecut au fost consemnate 132 de crime in capitala britanica, iar pentru anul in curs numarul acestora a ajuns la 55. Edilul Londrei a cerut guvernului conservator sa renunte la reducerea bugetului alocat politiei si sa creeze o unitate speciala pentru combaterea acestor agresiuni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2